Редактор: Виолета Николаеваe-mail: В България корупцията е постоянен проблем. Тук няма еднопартийна

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: В България корупцията е постоянен проблем. Тук няма еднопартийна
Коментари Харесай

Радан Кънев: В България корупцията е основен проблем. Магистрали се строят без търг и поръчки

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" В България корупцията е непрекъснат проблем. Тук няма еднопартийна корупция. Има тежка систематична политическа корупция на доста равнища. Ние занапред ще се сблъскваме с отчети за автомагистрали, " Демократична България " в този момент разкри по какъв начин има цяла скица автомагистралите в България да се строят без търг и поръчка. " Това съобщи Радан Кънев в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" Много са случаите, в които поръчките са доста съмнителни. Много държавни управления, които са почтени, ще заплащат за предходните. Най-вече би трябвало да спрем тези равнища на корупция и да се подготвим не когато има сходен проблем, а да имаме трайна потребност от връзка с Европейска комисия. Отричането на казуса унищожава доверието. Можеш ли да излъжеш бедния, че е добре материално?! Ние сме в дълбока рецесия - дали е здравна, дали е икономическа, по пързалката надолу сме ", добави гостът. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР